Fatimah Narawi terima Anugerah Wanita Waja 2021

MUKAH: Fatimah Narawi bukan sahaja mengharumkan nama Sarawak di peringkat kebangsaan malah Daerah Balingian apabila berjaya merangkul Anugerah Wanita Waja 2021 untuk kategori Ikon Insani sempena sambutan Hari Wanita Sedunia.

Adun Balingian, Abdul Yakub Arbi berkata, kejayaan Pengerusi Dewanita Bahagian Mukah itu wajar kerana beliau sangat aktif dalam pelbagai kerja dan aktiviti kebajikan bersama-sama komuniti. “Saya mendoakan beliau (Fatimah) terus mencapai kecemerlangan dalam segala bidang yang diceburinya.

“Semoga kisahnya selama ini menjadi inspirasi kepada orang ramai dalam apa jua perkara yang mereka lakukan,” katanya ketika dihubungi, semalam.

Fatimah Narawi merupakan antara 20 nama yang disenarai-pendekkan untuk menerima Anugerah Wanita Waja 2021 selain satu-satunya wakil dari Sarawak untuk menerima anugerah berprestij peringkat kebangsaan pada kali ini.

….Untuk berita selanjutnya dapatkan naskhah Suara Sarawak 10 Mac 2021


Dapatkan kandungan menarik di media sosial kami:  Facebookk | Tiktok | InstagramYoutubee Twitter |
 
!Peringatan! Artikel ini ialah Hakcipta Terpelihara Suara Sarawak. Sebarang salinan tanpa kebenaran akan dikenakan tindakan undang-undang.

Suara Sarawak