ARTIKEL

AmBank SIGNATURE Priority Private dilancar

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

JOM BACA E-PAPER SUARA SARAWAK/ NEW SARAWAK TRIBUNE PERCUMA SEAWAL 2 PAGI SETIAP HARI. KLIK SINI

KUCHING: AmBank mengubah suai cawangan Damansara Utama dan Kepong menjadi Wealth Centres yang akan menyediakan komuniti tempatan ruang mesra dan mempesonakan untuk membincangkan keperluan pengurusan kewangan.

Ruang tersebut akan membolehkan pelanggan bertemu dengan pasukan pengurus perhubungan berpengalaman dan perunding pelaburan untuk membantu membina portfolio pelaburan yang memenuhi keperluan mereka.

AmBank baru-baru ini melancarkan AmBank SIGNATURE Priority Private yang memberikan pengalaman perbankan yang dinaik taraf, tersedia di Wealth Centres baharu ini di mana pelanggan berkepentingan tinggi akan diberikan akses kepada penyelesaian canggih untuk kepelbagaian dan pemeliharaan kekayaan.

Pelanggan Priority Private boleh mengakses rangkaian produk, perkhidmatan dan faedah yang dicipta secara eksklusif mengikut kehendak mereka sambil menikmati pengalaman perbankan yang diperibadikan dan menyeluruh.

Begitu juga, kedua-dua cawangan itu akan menampilkan Pusat Perbankan AmBank SIGNATURE Priority yang direka semula untuk membangkitkan keterujaan pelanggan mewah kami.

Perabot ini dibuat daripada bahan eksklusif yang diselitkan dengan teliti dengan reka bentuk yang elegan.

Cawangan ini dilengkapi dengan bilik perbincangan khusus untuk memastikan privasi dan ruang eksklusif apabila diperlukan.

Cawangan Perbankan AmBank SIGNATURE Priority dan Runcit terus memainkan peranan penting dalam mentakrifkan semula piawaian kecemerlangan dalam perkhidmatan kewangan, menjadikan dirinya sebagai destinasi utama untuk pelanggan yang arif yang mencari penyelesaian yang disesuaikan dan perkhidmatan yang istimewa.

Reka bentuk semula inovatif yang diberikan penekanan ini merupakan kerjasama dengan rangkaian kopi istimewa antarabangsa yang berkembang pesat, HWC Coffee yang terkenal dengan minuman istimewa dilengkapi dengan suasana yang menarik.

Kerjasama ini melahirkan konsep ‘perbankan kafe’, pendekatan yang bersifat perseptif dalam mentakrifkan semula pengalaman perbankan tradisional.

Pengarah Urusan, Perbankan Runcit, AmBank Aaron Loo berkata, walaupun kejayaan berterusan AmOnline telah mengurangkan kebergantungan pada rangkaian fizikal untuk memberi perkhidmatan kepada pelanggan, rangkaian cawangan terus memainkan peranan penting dalam strategi kami membina pusat perbankan komuniti yang memenuhi keperluan tempatan.

“Seperti cawangan Damansara Utama dan Kepong ini, kami ingin membina Wealth Centres untuk menyokong keperluan yang semakin meningkat dalam mengharungi keadaan makro-ekonomi yang mencabar,” katanya.

BERITA LAIN

Kerajaan fokus selesai isu kos sara hidup

KUALA LUMPUR: Menteri Komunikasi, Fahmi Fadzil, berkata kerajaan akan terus melaksanakan dasar-dasar yang mampu mengangkat martabat rakyat, termasuk dalam menyelesaikan isu berkaitan kos sara hidup.

BERITA TERBARU