ARTIKEL

Awal Ashaari janji percutian untuk Lara

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

JOM BACA E-PAPER SUARA SARAWAK/ NEW SARAWAK TRIBUNE PERCUMA SEAWAL 2 PAGI SETIAP HARI. KLIK SINI

PENGACARA dan pelakon Awal Ashaari menjanjikan percutian ke Osaka, Jepun sekiranya anak sulungnya, Lara Alana berjaya berpuasa penuh pada Ramadan tahun ini.

Awal mengatakan janji itu bertujuan mendidik Lara berpuasa penuh.

“Saya dan isteri sebenarnya umpan Lara dengan beritahu kalau dia berjaya puasa penuh, kami bawa dia bercuti ke Jepun sebab dia suka Mario.

Jadi kami rancang nak bawa dia berjalan-jalan ke Mario World di Osaka, Jepun.

“Kebetulan lepas raya nanti memang kami nak bercuti ke Jepun, jadi alang-alang gunakan alasan itu untuk umpan dia,” katanya memetik media tempatan.

Tambah Awal, dia tidak memaksa Lara berpuasa penuh satu hari kerana anaknya itu masih dalam proses pembelajaran untuk berpuasa.

BERITA LAIN

Lelaki dipenjara menyamar ahli BTS

LELAKI yang dikenali sebagai A dijatuhkan hukuman penjara kerana menyamar sebagai ahli BTS untuk memperoleh lagu yang belum dikeluarkan BTS. Memetik media antarabangsa, mahkamah mengekalkan

Harapan Bujang Sarawak ke AJL

LAGU Bujang Sarawak yang dinyanyikan oleh Baby Shima semakin mengukuhkan kedudukan di Muzik-Muzik 39. Kali ini Bujang Sarawak mendapat tempat ketiga dalam undian Muzik-Muzik 39.

BERITA TERBARU

FAHMI KECAM TINDAKAN UGUT, ANCAM KESELAMATAN WARTAWAN

KUCHING: Kerajaan memandang serius dakwaan ahli politik menyerang dan mengugut wartawan sebuah portal berita berbahasa Tamil baru-baru ini.Menteri Komunikasi Fahmi Fadzil berkata beliau berpendirian bahawa