ARTIKEL

Diana dedah Farid dera anak?

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

JOM BACA E-PAPER SUARA SARAWAK/ NEW SARAWAK TRIBUNE PERCUMA SEAWAL 2 PAGI SETIAP HARI. KLIK SINI

KEMELUT melanda rumah tangga pelakon Diana Danielle dan Farid Kamil seolah-olah tiada noktah apabila Diana mendakwa suaminya pernah melakukan penderaan terhadap anak kedua mereka Nur Aurora.

Menurut perkongsian di Instagram, Diana mengatakan anak perempuannya itu pernah dikurung di dalam bilik dan ditengking oleh Farid selama beberapa hari disebabkan petik cili jiran.

“Saya bertegas membawa Aurora keluar dari bilik tersebut setelah melihatnya tidur atas lantai, malah dia (Farid) mengugut pukul anak apabila dihalang tindakannya menghukum Aurora,” katanya.

Dia terpaksa menghubungi pihak polis disebabkan kejadian tersebut agar dapat membawa anak-anaknya keluar dari rumah dengan selamat. 

BERITA LAIN

Masayu dirasuk ketika berlakon

AKTRES Indonesia, Masayu Anastasia, 40, akui perlu bersikap profesional dalam menjayakan watak Handini menerusi fi lem Paku Tanah Jawa. Masayu melunaskan tanggungjawab sebagai pelakon biarpun

Nadin Amizah tampil memukau di Weekend Fest

PENYANYI dan artis Nadin Amizah tampil memukau pada hari kedua Weekend Fest 2024 di QBIG, Tangerang, Indonesia dengan mempersembahkan lapan buah lagu istimewa. Walaupun diiringi

Sean Lee kahwin senyap-senyap

PELAKON Sean Lee membuat kejutan mendirikan rumah tangga dengan wanita pilihannya yang juga model, Bay Doucet. Perkara tersebut dikongsikan Sean menerusi Instagramnya dengan meninggalkan beberapa

Ann Wilson sah hidap kanser

PENYANYI utama Heart, Ann Wilson, mengumumkan kumpulan itu terpaksa menangguhkan lawatan selepas disahkan menghidap kanser. Wanita berusia 74 tahun itu berkongsi berita itu menerusi Instagramnya.

BERITA TERBARU