ARTIKEL

Jelajah Solo NCT Dream

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

JOM BACA E-PAPER SUARA SARAWAK/ NEW SARAWAK TRIBUNE PERCUMA SEAWAL 2 PAGI SETIAP HARI. KLIK SINI

KUMPULAN Pop Korea Selatan, NCT Dream, akan mengadakan konsert jelajah bertajuk ‘The Dream Show 3: Dream Escape’ di Gocheok Sky Dome bermula 2 hingga 4 Mei akan datang.

Konsert tersebut merupakan konsert solo pertama NCT Dream di Korea dalam tempoh 11 bulan sejak persembahan di Gocheok Sky Dome pada Jun tahun lalu.

Selain mengadakan konsert di Seoul, NCT Dream membuat persembahan di lokasi utama seperti Stadium Rajamangala di Bangkok, Stadium Utama Gelora Bung Karno di Jakarta dan trio kubah di Tokyo, Osaka serta Nagoya sebagai sebahagian daripada jelajah dunia ketiga mereka.

BERITA LAIN

Lelaki dipenjara menyamar ahli BTS

LELAKI yang dikenali sebagai A dijatuhkan hukuman penjara kerana menyamar sebagai ahli BTS untuk memperoleh lagu yang belum dikeluarkan BTS. Memetik media antarabangsa, mahkamah mengekalkan

Harapan Bujang Sarawak ke AJL

LAGU Bujang Sarawak yang dinyanyikan oleh Baby Shima semakin mengukuhkan kedudukan di Muzik-Muzik 39. Kali ini Bujang Sarawak mendapat tempat ketiga dalam undian Muzik-Muzik 39.

BERITA TERBARU

RM35,000 untuk ganti paip graviti lama

PAKAN: Sejumlah RM35,000 telah diperuntukkan kepada Sekolah Kebangsaan (SK) Ulu Entaih bagi membeli dan menggantikan batang paip graviti lama sekolah tersebut untuk kegunaan seharian mereka.