ARTIKEL

Key Jelajah Asia solo pertama

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

JOM BACA E-PAPER SUARA SARAWAK/ NEW SARAWAK TRIBUNE PERCUMA SEAWAL 2 PAGI SETIAP HARI. KLIK SINI

ANGGOTA mumpulan terkenal SHINEE, Kim Ki- Bum atau dikenali sebagai Key, 32, bersiap sedia untuk jelajah solo Asia pertamanya “2024 KEYLAND ON: AND ON ASIA TOUR” Julai ini.

Jelajah Key bermula di Bangkok pada 14 Julai menandakan satu kejayaan penting dalam kerjaya solonya dengan berinteraksi bersamasama peminat di luar.

Selepas konsert pembukaan di Bangkok, Key menyerikan pentas di Jakarta pada 20 Julai, Macau pada 28 Julai dan Kaohsiung pada Ogos 17.

Dengan rancangan untuk mengunjungi empat negara di Asia, jangkaan Key untuk terus menjelajah amat tinggi dan pasti menjanjikan pengalaman tidak dapat dilupakan peminat.

Dikenali dengan kehadiran pentas yang menawan dan unik, Key menyasarkan untuk menyampaikan persembahan muzik luar biasa dengan mengambil inspirasi daripada kejayaan konsert “2024 KEYLAND ON” AND ON SEOUL”.

BERITA LAIN

Lelaki dipenjara menyamar ahli BTS

LELAKI yang dikenali sebagai A dijatuhkan hukuman penjara kerana menyamar sebagai ahli BTS untuk memperoleh lagu yang belum dikeluarkan BTS. Memetik media antarabangsa, mahkamah mengekalkan

Harapan Bujang Sarawak ke AJL

LAGU Bujang Sarawak yang dinyanyikan oleh Baby Shima semakin mengukuhkan kedudukan di Muzik-Muzik 39. Kali ini Bujang Sarawak mendapat tempat ketiga dalam undian Muzik-Muzik 39.

BERITA TERBARU

15 PATI gagal masuk Sarawak

KUCHING: Tentera Darat Malaysia (TDM) berjaya menggagalkan cubaan seramai 15 pendatang asing tanpa izin (PATI) masuk ke Sarawak menggunakan lorong tikus di Sektor Pos GABMA