ARTIKEL

Masih dalam pertimbangan

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

JOM BACA E-PAPER SUARA SARAWAK/ NEW SARAWAK TRIBUNE PERCUMA SEAWAL 2 PAGI SETIAP HARI. KLIK SINI

TIADA gambaran jelas bagi pemain skuad Badminton Para Sukma Sarawak untuk turut serta dalam Kejohanan Badminton Sirkit 1 Kebangsaan 2021 yang akan berlangsung di Pusat Kecemerlangan Sukan Paralimpik, Kampung Pandan, Kuala Lumpur pada September depan.

Ia mengambil kira situasi negara yang masih belum selamat berikutan masih berlaku peningkatan kes jangkitan pandemik Covid-19 ketika ini. Jurulatih Badminton Para Sukma Sarawak, Suhaili Laiman memberitahu, segalanya bergantung kepada situasi semasa.

Menurut Suhaili, jika meneliti apa yang berlaku ketika ini kelihatan sukar untuk kejohanan itu dilangsungkan kerana keselamatan kesihatan semua pihak terlibat menjadi keutamaan jawatankuasa pengelola.

“Kita tahu situasi negara yang masih belum selamat ekoran penularan pandemik Covid-19 ketika ini yang sekali gus menimbulkan kebimbangan kepada semua pihak,” ujar Suhaili kepada Arena Suara Sarawak semalam.

….Untuk berita selanjutnya dapatkan naskhah Suara Sarawak 10 Jun 2021

BERITA LAIN

Lariwoo Vet FC pertahan gelaran juara

SEBUYAU: Kehebatan pasukan Lariwoo Vet FC nyata sukar ditandingi apabila berjaya merangkul gelaran juara dalam Kejohanan Bola Sepak Veteran Terbuka Kampung Sebangan 2024, Piala Ahli

BERITA TERBARU