ARTIKEL

Maxim tingkatkan perkhidmatan

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

JOM BACA E-PAPER SUARA SARAWAK/ NEW SARAWAK TRIBUNE PERCUMA SEAWAL 2 PAGI SETIAP HARI. KLIK SINI

Perkhidmatan Maxim sudah tidak asing lagi bagi masyarakat di Sarawak.

Bermula dengan perkhidmatan e-hailing sahaja, Maxim telah berkembang dengan memperkenal perkhidmatan terbaharu antaranya penghantaran, dobi dan juga khidmat urutan.

Kini Maxim mempunyai pemandu yang lebih berpengalaman dan profesional di seluruh Sarawak bagi memastikan perkhidmatan yang diberikan berkualiti, berpatutan dan selamat.

Sejajar dengan kemajuan ekonomi dan teknologi di Sarawak, Maxim telah memainkan peranan yang penting dalam membantu masyarakat mengikuti perkembangan semasa.

Seperti yang sedia maklum, terdapat jurang dalam penggunaan teknologi di antara lapisan umur maka dengan hadirnya aplikasi Maxim yang mesra pengguna telah menjadi salah satu solusi untuk isu ini.

Pertambahan dalam bilangan pengguna Maxim sebanyak 30% dalam kalangan masyarakat berdasarkan data yang diperolehi membuktikan teknologi ini semakin diterima umum.

….Untuk berita selanjutnya dapatkan naskhah Suara Sarawak 01 Jun 2021

BERITA LAIN

Penghulu ‘hero’ kami

BINTANGOR: Tindakan pantas seorang penghulu berjaya menyelamatkan sebuah rumah daripada musnah dalam kebakaran di Kampung Abang Amin di sini, hari ini. Insiden kira-kira jam 10.50

BERITA TERBARU