ARTIKEL

Miss Stellar World Malaysia Borneo 30 Jun ini

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

JOM BACA E-PAPER SUARA SARAWAK/ NEW SARAWAK TRIBUNE PERCUMA SEAWAL 2 PAGI SETIAP HARI. KLIK SINI

Mrs Global Asian 2023, Kimi Tomas menjemput orang ramai untuk menghadiri Miss Stellar World Malaysia Borneo 2024 (MSWM) Final di Grand Riverine Ballroom, Kuching pada 30 Jun.

Kimi yang juga Pengarah Borneo MSWM merangkap Presiden Kelab Seni Budaya Anak Sarawak (Kesera) berkata, pertandingan ratu cantik ini sebahagian daripada advokasinya untuk mempromosikan Borneo kepada dunia.

Beliau berkata, tiket pentas akhir Miss Stellar World Malaysia Borneo kini dijual pada harga RM200 setiap penyertaan dengan tujuh hidangan istimewa. 

Tambahnya, pertandingan ini menyaksikan 25 fi nalis utama bertanding dengan hanya lima terbaik dipilih untuk bertanding di peringkat kebangsaan.

Dalam pada itu, Kimi mendedahkan, pertandingan ini menyaksikan tiga kategori iaitu — Miss (18 hingga 29), Puan (30 hingga 44) dan Elite (45 dan ke atas).

Ikuti Facebook dan Instagram di Miss Stellar Malaysia atau hubungi 018-3983136 untuk maklumat lanjut.

BERITA LAIN

Masayu dirasuk ketika berlakon

AKTRES Indonesia, Masayu Anastasia, 40, akui perlu bersikap profesional dalam menjayakan watak Handini menerusi fi lem Paku Tanah Jawa. Masayu melunaskan tanggungjawab sebagai pelakon biarpun

Nadin Amizah tampil memukau di Weekend Fest

PENYANYI dan artis Nadin Amizah tampil memukau pada hari kedua Weekend Fest 2024 di QBIG, Tangerang, Indonesia dengan mempersembahkan lapan buah lagu istimewa. Walaupun diiringi

Sean Lee kahwin senyap-senyap

PELAKON Sean Lee membuat kejutan mendirikan rumah tangga dengan wanita pilihannya yang juga model, Bay Doucet. Perkara tersebut dikongsikan Sean menerusi Instagramnya dengan meninggalkan beberapa

Ann Wilson sah hidap kanser

PENYANYI utama Heart, Ann Wilson, mengumumkan kumpulan itu terpaksa menangguhkan lawatan selepas disahkan menghidap kanser. Wanita berusia 74 tahun itu berkongsi berita itu menerusi Instagramnya.

BERITA TERBARU