ARTIKEL

OGAWA ingatkan kita tentang kasih sayang dan keluarga

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

MENGEJAR impian bukanlah perkara yang mudah kerana bukan sahaja perlu bekerja keras dan berdepan pelbagai cabaran, tetapi kita juga harus bersedia menghadapi kegagalan sebelum menikmati kejayaan.

Walaupun pelbagai rintangan dan kesusahan telah diharungi, kita tetap terus maju melangkah ke hadapan tanpa mengenal erti putus asa sehinggalah sampai ke destinasi yang dituju.

Sehubungan itu, sempena Tahun Baharu Cina ini, OGAWA ingin mengingatkan kita semua tentang perkara yang paling penting.

“Apabila hidup menjadi sukar dan anda tidak boleh meneruskan lagi ‘perjalanan’ itu, sentiasalah ingat bahawa cinta serta kasih sayang akan membantu kita mengharunginya dengan jaya.

“Tidak kira betapa sukarnya hal tersebut, keluarga akan sentiasa ada untuk menyokong kita dan selagi mereka gembira serta sihat, semuanya akan baik-baik saja,” kata OGAWA Malaysia.

Pautan Video:

YouTube player

Sempena Tahun Baharu Cina ini, OGAWA menawarkan Seven-Star Blessings sehingga 5 Februari ini untuk mana-mana kerusi urut OGAWA yang terpilih bermula dari hanya RM3.91 sehari.

 

Seven-Star Blessings yang cukup istimewa daripada OGAWA adalah seperti berikut:
1. Star of Joy – 0 peratus (%) pelan ansuran sehingga 68 bulan
2. Star of Health – Waranti lima tahun
3. Star of Peace – Penghantaran percuma
4. Star of Favor – Percuma semua Tech-ed Up set kembara premium bernilai RM999
5. Star of Fortune – Hadiah Premium Percuma bernilai sehingga RM5,XXX
6. Star of Prosperity – Angpao OGAWA premium percuma
7. Star of Luck- Jumlah penjimatan sehingga RM10,000

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Seven-Star Blessings istimewa itu kerana sekarang adalah masanya untuk menunjukkan keikhlasan hati dan kasih sayang dengan menghantar hadiah tersebut sama ada kepada ibu bapa, keluarga ataupun seseorang yang anda hormati.

“Hadiah anda tidak seharusnya selesai begitu sahaja, ia sepatutnya menjadi hadiah yang menjadikan kehidupan seseorang lebih baik dan sihat dalam segala aspek.

“Dapatkan RM688 Starry Sights Bundle yang berisi jutaan keberkatan daripada OGAWA. Ia direka untuk membawa kualiti hidup yang lebih baik,” kata OGAWA dalam satu kenyataan semalam.

Lawati cawangan terdekat untuk maklumat lanjut.

OGAWA mendoakan anda dan keluarga hidup dalam keamanan, diberi kesihatan yang baik dan penuh kemakmuran pada Tahun Baharu Cina ini.

Penyelidikan terkini daripada Kumpulan Kantar telah menunjukkan bahawa 89% pengguna memilih OGAWA sebagai jenama pilihan mereka dan 77% pengguna menganggap OGAWA sebagai jenama yang boleh dipercayai.

Facebook:

https://www.facebook.com/OGAWAMalaysia/videos/676879223861981

Instagram:

https://www.instagram.com/p/Cm_d9vAB5LL/

Youtube:

https://www.youtube.com/watch?v=UYf08aekh6g&t=8s 

 

LAIN-LAIN BERITA

Lelaki maut, jatuh Jambatan Batang Salak

KUCHING: Seorang lelaki menemui ajal selepas dipercayai terjatuh ke dalam sungai di Jambatan Batang Salak, Jalan FAC di sini, hari ini. Komander Operasi PBK II

Sasar latih 10,000 rakyat Sarawak secara percuma

KUCHING: Kementerian Sumber Manusia mensasarkan melatih seramai 10,000 rakyat Sarawak secara percuma dalam pelbagai jenis kursus sempena Minggu Latihan Kebangsaan yang akan bermula dari 24

Jambatan Batang Rajang siap Mei tahun depan

SARIKEI: Pelaksanaan projek pembinaan laluan singkat Sarikei Ke Tanjong Manis kini mencapai 86 peratus dan dijangka siap sepenuhnya Mei tahun depan. Projek yang menelan kos

BERITA TERBARU

Lelaki maut, jatuh Jambatan Batang Salak

KUCHING: Seorang lelaki menemui ajal selepas dipercayai terjatuh ke dalam sungai di Jambatan Batang Salak, Jalan FAC di sini, hari ini. Komander Operasi PBK II