Resepi DEBM menyakiti hati dari menantu yang tersakiti

Pokok krismas gergasi The Spring jadi tumpuan

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
LANCAR…Hong Seng melakukan gimik pelancaran sambil disaksikan oleh Sharzede (kiri), Ronald Ling dan Datin Christine Ling.
LANCAR…Hong Seng melakukan gimik pelancaran sambil disaksikan oleh Sharzede (kiri), Ronald Ling dan Datin Christine Ling.

KUCHING: Bahang kehangatan sambutan perayaan Krismas mula dirasai di The Spring di sini.

Saban tahun, pihak pengurusan pusat beli-belah itu tidak pernah mengecewakan pengunjungnya dengan hiasan pokok Krismas gergasi yang menarik.

Tahun ini, semangat menyambut perayaan itu disemarakkan dengan majlis penyalaan lampu pada pokok tersebut oleh Datuk Bandar Kuching Selatan Datuk Wee Hong Seng.

Dengan kerjasama syarikat telekomunikasi Maxis, pusat beli belah tersebut turut dihiasi dengan perhiasan krismas sejajar dengan temanya ‘Christmas Wanderlust’ mulai 11 November hingga 25 Disember ini.

Selain, pengunjung juga disajikan dengan perhiasan piramid dekorasi krismas serta berkunjung ke gerai-gerai berinspirasikan gerai krismas Jerman.

Terdapat program menarik dirangka dalam memeriahkan sambutan seperti bengek, parti kanak-kanak, persembahan koir krismas, persembahan tarian dan parti kanak-kanak ‘Christmas Wanderlust’.

CANTIK…Pokok krismas gergasi bakal menjadi tempat tumpuan bergambar dalam kalangan pengunjung pusat beli belah.

e-Akhbar Suara Sarawak

Berita Berkaitan

E-Paper

24 Mac 2023

Berita Terbaru

Bali rai Hari Nyepi

BALI: Pulau peranginan terkenal Indonesia, Bali kelihatan sunyi kerana penduduk