ARTIKEL

Rose Blackpink

Rose Blackpink sertai The Black Label

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

JOM BACA E-PAPER SUARA SARAWAK/ NEW SARAWAK TRIBUNE PERCUMA SEAWAL 2 PAGI SETIAP HARI. KLIK SINI

PENYANYI KOREA, Rose Blackpink menandatangani kontrak pengurusan dengan The Black Label, diketuai oleh penerbit Teddy.

“Kami menandatangani kontrak pengurusan dengan artis Rose.

“Penerbit Teddy dan Rose, baru-baru ini merasmikan perkongsian mereka dengan The Black Label atas dasar mempercayai antara satu sama yang lain,” maklum Black Label secara rasmi.

Menurutnya, mereka bersedia untuk bertemu peminat dengan muzik baharu dan melibatkan diri dalam aktiviti muzik di seluruh dunia.

“Kami berjanji untuk menyokong Rose dalam pelbagai usahanya untuk memastikan kejayaannya dalam pelbagai bidang,” ujar kenyataan tersebut.

The Black Label, yang diasaskan pada 2016 oleh penerbit Teddy dari 1TYM menjadi rumah kepada artis seperti Taeyang Big Bang, bekas ahli IOI Jeon So Mi, penyanyi Zion.T dan pelakon Park Bo Gum.

BERITA LAIN

Masayu dirasuk ketika berlakon

AKTRES Indonesia, Masayu Anastasia, 40, akui perlu bersikap profesional dalam menjayakan watak Handini menerusi fi lem Paku Tanah Jawa. Masayu melunaskan tanggungjawab sebagai pelakon biarpun

Nadin Amizah tampil memukau di Weekend Fest

PENYANYI dan artis Nadin Amizah tampil memukau pada hari kedua Weekend Fest 2024 di QBIG, Tangerang, Indonesia dengan mempersembahkan lapan buah lagu istimewa. Walaupun diiringi

Sean Lee kahwin senyap-senyap

PELAKON Sean Lee membuat kejutan mendirikan rumah tangga dengan wanita pilihannya yang juga model, Bay Doucet. Perkara tersebut dikongsikan Sean menerusi Instagramnya dengan meninggalkan beberapa

Ann Wilson sah hidap kanser

PENYANYI utama Heart, Ann Wilson, mengumumkan kumpulan itu terpaksa menangguhkan lawatan selepas disahkan menghidap kanser. Wanita berusia 74 tahun itu berkongsi berita itu menerusi Instagramnya.

BERITA TERBARU