ARTIKEL

Zahirah Macwilson tak sabar kongsi rahsia quacker oat dengan rakyat Malaysia

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

JOM BACA E-PAPER SUARA SARAWAK/ NEW SARAWAK TRIBUNE PERCUMA SEAWAL 2 PAGI SETIAP HARI. KLIK SINI

Quaker, jenama oat nombor satu dunia dengan bangganya mengumumkan kerjasama dengan selebriti Malaysia, Zahirah Macwilson, sebagai duta jenama yang rasmi di Malaysia.

Memetik media tempatan, kerjasama ini menandakan satu pencapaian penting bagi Quaker dalam usaha memberikan inspirasi kepada rakyat Malaysia menerusi pembinaan asas untuk kehidupan selain memupuk kesejahteraan fi zikal mereka menerusi khasiat oat.

Kesungguhan Zahirah Macwilson untuk terus mengamalkan gaya hidup sihat di sebalik jadual yang padat tepat mencerminkan semangat Quaker. 

Menerusi kerjasama ini, pihak Quaker Oat Malaysia berharap terus memperkasa rakyat Malaysia menjalani kehidupan yang lebih berkualiti dengan menerima kebaikan Quaker.

Sebagai peminat setia dan pengguna produk Quaker sejak sekian lama, Zahirah sentiasa menggabungkan Quaker dalam pelan makanan hariannya.

BERITA LAIN

Lelaki dipenjara menyamar ahli BTS

LELAKI yang dikenali sebagai A dijatuhkan hukuman penjara kerana menyamar sebagai ahli BTS untuk memperoleh lagu yang belum dikeluarkan BTS. Memetik media antarabangsa, mahkamah mengekalkan

Harapan Bujang Sarawak ke AJL

LAGU Bujang Sarawak yang dinyanyikan oleh Baby Shima semakin mengukuhkan kedudukan di Muzik-Muzik 39. Kali ini Bujang Sarawak mendapat tempat ketiga dalam undian Muzik-Muzik 39.

BERITA TERBARU