ARTIKEL

ZUS Coffee dan HYPE Dedahkan Kerjasama Menarik “The Future is Now”

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

KUALA LUMPUR: Fesyen memenuhi cita rasa dalam perkongsian dinamik apabila HYPE, jenama pakaian yang terkenal, bergabung tenaga buat kali kedua dengan rangkaian kopi teknologi Malaysia, ZUS Coffee untuk mempersembahkan “The Future Is Now.”

Projek kerjasama ini ditetapkan untuk mentakrifkan semula gaya hidup dan fesyen, memperingati ulang tahun ke-4 ZUS Coffee.

Acara pra pelancaran rasmi dijadualkan pada 15 November 2023 di ZUS x HYPE Pop Up Store yang terletak di Blue Atrium di Sunway Pyramid, Kuala Lumpur.

Dalam era yang dicirikan oleh kesibukan kehidupan seharian, kita sering mendapati diri kita tergesa-gesa menjalani rutin kita, sama ada mengambil secawan kopi atau memilih pakaian dengan yakin dan mudah. Projek “The Future Is Now” muncul sebagai mercu tanda inovasi dan kedekatan.

Perkongsian ini menyerlahkan kepercayaan bersama: masa depan bukanlah sesuatu yang kita tunggu, ia sesuatu untuk dinikmati hari ini.

Kerjasama antara ZUS Coffee dan HYPE lebih daripada sekadar gabungan kopi dan gaya; ia adalah jemputan untuk menyemai kegembiraan dan keyakinan dalam diri dalam menjalani rutin setiap hari.

Dengan membolehkan pelanggan menjimatkan masa melalui antara muka aplikasi mudah untuk pesanan kopi mereka, atau dengan mudah memilih pakaian yang menentukan masa, kerjasama itu bertujuan untuk mentakrifkan semula rutin harian sebagai peluang untuk menyatakan kepribadian dan menerima masa kini.

Perkongsian ini juga membawa kelainan kepada pengalaman kopi harian dengan menggabungkan rasa yang enak dengan manis, menjadikan pengalaman menghirup secawan kopi setiap hari sebagai pengembaraan rasa.

Ini adalah peringatan bahawa keseronokan, keselesaan dan kegembiraan bukan sekadar tambahan kepada kehidupan—ia adalah keperluan.

Kolaborasi ZUS Coffee x HYPE “The Future Is Now” ialah tempat fesyen pakaian bergerak selari dengan nadi budaya kopi.

Kerjasama ini menampilkan barisan edisi terhad di mana estetika pakaian ikonik HYPE dilengkapkan dengan Cheese Crème Series ZUS Coffee—sebuah rasa lemak manis berkeju direka untuk dipadankan dengan sempurna dengan pakaian yang diraikannya.

Bersama-sama, jenama ini menguatkan hari-hari dengan pakaian praktikal dan bergaya dan kopi yang menyemarakkan hari.

Koleksi ini adalah untuk mereka yang mengharungi hari mereka mencari kualiti, kemudahan, dan sentuhan tambahan yang nyaman. Ini tentang menambah keyakinan dalam setiap langkah dan menjadikan setiap hari mencabar, bersemangat dan menyeronokkan.

Sertai kami pada 15 November 2023, di ZUS x HYPE Pop Up Store di Blue Atrium, Sunway Pyramid untuk menghayati masa ini dengan gaya dan rasa yang mendahului zamannya. Koleksi “The Future Is Now” akan tersedia di semua cawangan HYPE di seluruh Malaysia bermula dari 17 November 2023.

Cawangan Pop Up “The Future is Now”

Pelancaran Media: 15 November 2023, 12 tengahari

Tarikh : 15 November -19 November 2023, 10AM – 10PM

Ikuti perkembangan terkini dan jadilah sebahagian daripada kerjasama yang mendebarkan ini dengan mengikuti @zus.coffee @hype_my di media sosial. #ZUSxHYPE #TheFutureIsNow

LAIN-LAIN BERITA

KWSP DIJANGKA UMUM INISIATIF AKAUN 3 APRIL INI

KUALA LUMPUR: KWSP dijangka mengumumkan inisiatif  ‘Akaun Fleksibel’ atau Akaun 3 pada April ini yang merangkumi mekanisme serta kelonggaran pengeluaran kepada pencarum, kata Menteri Kewangan II Datuk Seri Amir Hamzah

Gugurkan ahli kabinet rasuah – PM Anwar

KUALA LUMPUR: Perdana Menteri Datuk Seri Anwar Ibrahim hari ini menegaskan mana-mana anggota kabinet bawah pimpinannya yang didapati terlibat salah laku rasuah, wajib digugurkan daripada

2,338 menara telekomunikasi siap dibina

KUALA LUMPUR: Sebanyak 2,338 menara telekomunikasi baharu daripada 3,884 yang dirancang melalui Pelan Jalinan Digital Negara (Jendela) untuk menaik taraf jaringan jalur lebar di seluruh

67 peratus responden setuju PLKN diwujudkan semula

KUALA LUMPUR: Sebanyak 67 peratus daripada 2,633 responden bersetuju dengan pelaksanaan semula Program Latihan Khidmat Negara (PLKN 3.0) susulan tinjauan umum yang dilaksanakan sejak 24

BERITA TERBARU