ARTIKEL

Potong rambut percuma

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram

JOM BACA E-PAPER SUARA SARAWAK/ NEW SARAWAK TRIBUNE PERCUMA SEAWAL 2 PAGI SETIAP HARI. KLIK SINI

KUCHING: Sebagai penghargaan kepada semua barisan hadapan atas usaha gigih mereka dalam memerangi Covid-19, Ray’s Salon menyediakan potongan rambut percuma untuk barisan hadapan ini.

Pemiliknya Raymond Chin berkata, barisan hadapan yang layak untuk potongan rambut percuma ini termasuk doktor, jururawat, polis dan tentera.

“Kami sangat terharu dengan pengorbanan dan sumbangan para barisan hadapan yang telah bekerja keras sepanjang pandemik Covid-19.

“Oleh itu, sebagai tanda penghargaan, kami di Ray’s Salon Kuching dan HCR Salon di Kota Kinabalu akan menawarkan potongan rambut percuma dari 25 Jun hingga 31 Disember 2020,” katanya dalam satu kenyataan.

Beliau berkata, dengan mematuhi prosedur operasi standard (SOP) untuk salun rambut, barisan hadapan yang berminat yang ingin mendapatkan potongan rambut percuma mesti membuat temu janji terlebih dahulu untuk mengelakkan kesesakan orang ramai.

“Untuk mendapatkan potongan rambut percuma, sila bawa juga kad pengenalan yang berkaitan dan tunjukkan foto anda di tempat kerja,” katanya.

Chin yang juga presiden Persatuan Pendandan Rambut Kuching (KHA) berharap salun lain akan turut serta dalam aktiviti penghargaan ini.

Baca lain  Pan Borneo siap 86.54 peratus

“Kami berharap melalui ini, kami mendorong lebih banyak sifat positif dan cinta dalam waktu yang sukar ini,” katanya.

Untuk temu janji potong rambut percuma, hubungi Ray’s Salon (Jalan Song) di 017-3873100 dan bagi mereka di Sabah hubungi HCR SALON (Sabah Imago Mall) di 019-8371818.

Untuk keterangan lebih lanjut, ikuti Ray’s Salon (Kuching) di laman Facebooknya https://www.facebook.com/ rayssalon05 atau HCR Salon (Sabah) di https://www.facebook.com/Hcrsalon/

NOTIS TENDER

BERITA LAIN

Sarawak dapat peruntukan RM1.5 bilion dari KKDW

SARIKEI: Sarawak terus mendapat perhatian Kerajaan Persekutuan apabila menerima peruntukan Kementerian Kemajuan Desa dan Wilayah (KKDW) sebanyak RM1.5 bilion di bawah Rancangan Malaysia ke-12 (RMK-12).

BERITA TERBARU

Kes COVID-19 meningkat 14.8 peratus – KKM

PUTRAJAYA: Jumlah kes COVID-19 meningkat 14.8 peratus kepada 1,230 kes pada Minggu Epidemiologi ke-20 (ME 20/2024) iaitu bagi tempoh 12 Mei hingga 18 Mei 2024,